2 min leestijd

Jubileum concert 2023

Geplaatst door
Mandy van Geerenstein

Published
17 mrt 2023

Tags

Dit jaar begon Drumband Rhenen haar seizoen met een jubileumconcert. Het concert vond voor de tweede keer plaats in de Gedachteniskerk en ook daar wist het publiek de band weer in grote getale te vinden. Extra stoelen moesten in alle rijen worden geplaatst en tien minuten voor aanvang was de zaal uitverkocht!

Spelend in het concerttenue presenteerde de band een gevarieerd programma waarin bekende nummers van Di-Rect, Cher, Elvis Presley en The Pointer Sisters elkaar in hoog tempo afwisselden. Met haar volle krachtige stem was zangeres Esther Gijsbertsen ook nu weer een welkome

aanvulling op de muziek van de band met I will Survive en The winner takes it All. Voor de tweede keer maakten ook de zangers van Fellows Rhenen hun opwachting tijdens het concert van Drumband Rhenen. Samen met de band zongen zij de hit Suspicious Minds van Elvis Presley en Stil in Mij van Van Dikhout. Met hun vertolking van Als alle lichten zijn Gedoofd vormden ook zij een mooie toevoeging tijdens het concertprogramma met hun eigen repertoire. 

Tijdens het concert werden penningmeester Jolanda van Ommeren en instructeur Hans Verhoeks gehuldigd, Jolanda van Ommeren voor 40 jaar en Hans Verhoeks voor 45 jaar lidmaatschap bij de band. Na een mooi voorwoord van voorzitter Ferry van Geerenstein had Jolanda één grote wens en dat is om gehuldigd te worden door de instructeur voor 40 jaar lidmaatschap bij de band. 'Hans, u zegt altijd: de band heeft mij gemaakt als de persoon die ik nu ben. Maar u heeft mij gemaakt als de persoon tot wie ik nu ben', aldus penningmeester Jolanda van Ommeren. Na een mooi verhaal van de instructeur werd het speldje opgespeld door Hans Verhoeks. Een moment om nooit meer te vergeten. 

Op de toegift van de hit van Anita Meijer; Why tell me Why gingen de band, Esther en Fellows Rhenen helemaal los; iets dat door het enthousiaste publiek werd beloond met een staande ovatie!  Tijdens zijn slotwoord van dit geslaagde concert blikte voorzitter Ferry van Geerenstein alvast vooruit naar het komende seizoen waar de band haar opwachting maakt op een grootste taptoe, taptoe Roermond.

Leuk nieuwtje!  Onze marimbaspeelster Marina Wevers verwacht in augustus haar eerste kindje! Daarom paste zij haar broek van het uniform niet meer en had zij deze avond een zwarte broek aan. Namens de band wensen wij Marina en Bas veel geluk voor de toekomst toe. We hopen de kleine meid snel te bewonderen bij de band! 

Meer recent nieuws

Contact

Heb jij een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

Vul je naam in

Dit veld is verplicht

Vul je email adres in

Dit veld is verplicht

Vul je bericht in

Dit veld is verplicht

Velden met een * zijn verplicht