Met een livestream die meer dan 50 kijkers trok, kon de band een groter publiek bereiken dan ooit tevoren en hun muziek delen met een breder publiek (zelfs met kijkers vanuit het hoge Noorden!). Zangeres Esther Gijsbertsen voegde haar krachtige stem toe aan de avond, met prachtige vertolkingen van "I Will Survive" en "The Winner Takes It All". 

Dit jaar verwelkomde de band voor de derde keer op rij ook de zangers van Fellows Rhenen als gastartiesten tijdens het concert. Met hun eigen repertoire, waaronder een vertolking van de hits van de Dolly Dots, voegden zij een unieke dimensie toe aan het programma. 

Tijdens het concert werd ook afscheid genomen van een trouw lid. Na 35 jaar trouwe dienst neemt Teuni afscheid van de band als spelend lid. We zullen haar missen en wensen haar het allerbeste in haar nieuwe avonturen!

Tijdens het concert werden maar liefst drie (!) leden gehuldigd voor hun langdurige toewijding aan de band. Anouchka van den Bovenkamp en Mandy van Geerenstein werden beide gehuldigd voor 12,5 jaar lidmaatschap en voorzitter Ferry van Geerenstein voor 40 jaar. Na een hartverwarmend verhaal over hun reis in de afgelopen jaren van instructeur en dirigentHans Verhoeks, werden de speldjes  opgespeld door penningmeester Jolanda van Geerenstein.

In de tweede helft van het 'Back to the 80s'-concert verschenen de leden op het podium in schitterende jaren '80-outfits, terwijl de opzwepende klanken van "Celebration" door de zaal klonken! Met hun flamboyante kostuums en energieke performance brachten ze een nostalgische sfeer tot leven, waardoor het publiek werd meegevoerd naar de bruisende jaren '80!

De avond werd afgesloten met een spetterende toegift van de hit van The Pointer Sisters, waarbij de band, Esther en Fellows Rhenen het publiek meenamen op een muzikale reis vol energie en enthousiasme, wat resulteerde in een welverdiende staande ovatie van het publiek.

Kijk voor meer foto's op onze facebook pagina!

Meer recent nieuws

Contact

Heb jij een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

Vul je naam in

Dit veld is verplicht

Vul je email adres in

Dit veld is verplicht

Vul je bericht in

Dit veld is verplicht

Velden met een * zijn verplicht