25 November 2006 - Concert


Sinterklaas ook te gast bij Drumband RhenenOp Zaterdag 25 November gaf Mallet-Percussionband "Drumband Rhenen" haar jaarlijks concert in het sfeervolle Hart van Rhenen. Het aanwezige publiek, waaronder wethouder Marius Chuichelaar, genoot van een schitterende avond.
Drumband Rhenen wist een boeiend repertoire neer te zetten. Deze werd afgewisseld met een gastoptreden van Amicitia uit Randwijk. Ondanks een kleine bezetting genoot het publiek ook van dit optreden. Muziek maken hoeft niet per se met muziekinstrumenten, een aantal leden van Drumband Rhenen liet zien dat er ook met bezems muzikaal genot kon worden geproduceerd.
Namens de KnFM werden Gijs van der Craats en Jan van der Craats gehuldigd voor hen vijfentwintig jarige lidmaatschap. Ook instructeur Hans Verhoeks en echtgenote werden door de leden bedankt voor hen inzet het afgelopen jaar. En ook Dian van Gend en Peter van Bokhorst werden namens de vereniging in het zonnetje gezet.
Zelf de Sint wist Drumband Rhenen te vinden en bracht samen met twee pieten een bezoek. Zelfs Sinterklaas en zien pieten hebben meegespeeld. Al met al een zeer geslaagde avond!