19 November 2005 - Geslaagd concert


Wederom een zeer geslaagd concert! Het werd een avond vol met muziek en dans, welke door het publiek enorm gewaardeerd werd!


Wat een avond! Dat mag zeker gezegd worden. Een avond vol muziek, dans en emotie, welke alle tezamen een schitterend spektakel maakte. Een volle zaal publiek welke zeer enthousiast was over de deelnemers. Natuurlijk heeft onze eigen band hun beeste beentje voor gezet, al werd er hier en daar wel een enkele fout gemaakt.
Om de mensen met meer muziek en dans te vermaken waren er twee gastoptredens. Voor de pauze gaven de Country River Dancers een demo. De dansers lieten aan het publiek zien wat ze in hun mars hadden. Erg mooie technieken werden getoond en het publiek genoot!
Na de pauze was het de beurt aan onze vrienden uit Opheusden. Onderleiding van Dik van de Ward speelde "Kunst En Vriendschap" een 6 tal nummers waar het publiek mee werd vermaakt. Leuk om deze juigdige band aan het werk te zien!
Natuurlijk kwam de gastvereniging ook aan de beurt. Ondanks de enorme drukte van het afgelopen jaar is het de band toch gelukt om een aantal nieuwe nummers ten gehore te brengen. Dit alles onderleiding van Dhr Hans Verhoeks, gezien het applaus van het publiek kunnen we terug kijken op een geslaagd concert!
Onze dank gaat uit naar: 't Hof van Rhenen, de "Country River Dancers" en natuurlijk onze vrienden: Slagwerkgroep van "Kunst En Vriendschap" uit Opheusden onder leiding van Dik van de Wardt!

Anne-Marie van den Bovenkamp en Jacob van Druten, beide 25 jaar lid!


Country River Dancers


Slagwerkgroep van "Kunst En Vriendschap" Opheusden


Mallet-Percussionband "Drumband Rhenen"


Finale