4 september - Taptoe Nieuwkuijk


Ditmaal voor het eerst te gast in Nieuwkuijk. Een zeer leuk plaatsje met een groot voetbalterein waar de taptoe werd gehouden.


Zoals de vooruitzichten het al voorspelden werd het een zeer warme dag. En vooral voor de leden met de zware instrumenten werd het een hele opgave, maar absoluut geen probleem. Aangekomen in Nieuwkuijk hadden we gelegenheid om ons rustig om te kleden en gereed te maken voor de stertocht. Speciaal voor ons werd er een straat afgezet zodat wij rustig onze straatparade konden opnemen! Daarna nog even de tijd om ons klaar te maken voor de taptoe. Nieuwkuijk was de laatste taptoe waar onze show dit jaar te bewonderen was, en het is nu dus ook weer tijd voor een geheel nieuwe show! Het klinkt echter raar maar op de voorgaande taptoe's is het geen een keer fout gegaan maar, tijdens deze taptoe werd het eind door de band vergeten. Een belangrijke factor hiervan is waarschijnlijk de grote inspanning tijdens de stertocht. Maar gelukkig kon de jury en het publiek onze show waarderen. We kregen een 3e prijs vele anderen verenigingen lieten wij dus onder ons!

We kunnen dus concluderen dat de show, gekeken over het gehele jaar, erg goed bij het publiek en jury inslaat. Het is dus een motivatie om de nieuwe show nog spectaculaider te maken! En dat gaat zeker lukken!Laatse keer de show MIXAGE


En ook de laatste keer de tai-bo act!