Mallet-Percussionband "Drumband Rhenen" organiseert Open Dag op 12 oktober

Voor de zomervakantie trad Drumband Rhenen op bij maar liefst zes taptoes in Nederland, BelgiŽ en Frankrijk. Dit najaar pakt de band de draad weer op met een Open Dag op zaterdag 12 oktober.    Mallet-Percussionband "Drumband Rhenen"
 
Voor de allerjongsten start de interne opleiding van Drumband Rhenen met de Algemene Muzikale Vorming (AMV) bij de Music Kids. Binnen deze groep wordt het enthousiasme voor muziek gewekt en wordt tevens de mogelijkheid geboden om alvast eens een kijkje te nemen binnen de vereniging. Dit eerste deel van de interne opleiding is GRATIS en vrijblijvend.
 
Tijdens de Open Dag op zaterdag 12 oktober voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar wordt uitleg gegeven over de interne opleiding. De kinderen kunnen alles vragen en mogen elk instrument vastpakken! Bovendien zal er muziek gemaakt worden en nog veel meer leuke dingen! De open dag duurt van 14.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in clubgebouw De Westpoort aan de Veerweg 1 in Rhenen.
 
Voorafgaand aan de Open Dag zal Drumband Rhenen op vrijdag 4 oktober en maandag 7 oktober diverse scholen in Rhenen bezoeken. In een interactieve les zullen de leerlingen kennis maken met de band en met de diverse instrumenten van de band, en ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. Uiteraard krijgen de leerlingen dan ook informatie over de AMV bij de Music Kids.
 
Gedurende de maand september zal de band ook al zichtbaar zijn in de stad. Op drie zaterdagen, van 21 september tot en met 5 oktober, houdt de band namelijk open repetities. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen kunnen dan zien hoe Drumband Rhenen zich voorbereid op de vele optredens. Kom gerust eens kijken van 13.00 tot 14.00 uur tegenover de Jumbo. Iedereen is welkom!
 
Mallet-Percussionband "Drumband Rhenen" nodigt u van harte uit om de Open Dag bij te wonen.
 
Bekijk de flyer van de Open Dag via:  en
 
Volg het laatste nieuws over Mallet-Percussionband "Drumband Rhenen" op: