Mallet-Percussionband "Drumband Rhenen" sluit jubileumjaar af met kerstspecial

In 2018 bestaat "Drumband Rhenen" 60 jaar! In 1958 begonnen als een traditionele drumband en via lyrakorps en mallet-percussionband uitgegroeid tot een volwaardige showband: niet groot, maar wel uniek en bruisend!    Mallet-Percussionband "Drumband Rhenen"
 
Na het overweldigende succes van de kerstspecial in 2016 sluit Drumband Rhenen het jubileumjaar 2018 op zaterdag 22 december af met een tweede kerstspecial. Met glühwein, veel lichtjes, kerstkransen, slingers en kerstbomen toveren de muzikanten 't Gastland om tot een warme huiskamer. In deze huiskamer kunt u samen met de band, zangeres Esther Gijsbertsen en enkele verrassende gastoptredens genieten van een gezellige kerstavond met traditionele en moderne kerstmuziek en zang.
 
Mallet-Percussionband "Drumband Rhenen" nodigt u van harte uit om de kerstspecial bij te wonen. Het concert vindt plaats op zaterdag 22 december om 20.00 uur in Sport- Recreatiecentrum 't Gastland aan de Groeneweg in Rhenen. De entreeprijs bedraagt € 5,00 per persoon.
 
Reserveer nu alvast kaarten voor de kerstspecial via: 
 
Volg het laatste nieuws over Mallet-Percussionband "Drumband Rhenen" op:  
 

De deelnemers:


 

Esther Gijsbertsen uit Dordrecht

Het begon met "Ben" van Michael Jackson. Esther was 13 jaar, na "Ben" volgden er vele optredens…    Esther Gijsbertsen
 
Op haar zestiende stond ze voor het eerst in het theater met de Shell Harmonie Rotterdam. Vanaf die tijd heeft zij zich ontplooid in diverse muziekstijlen:
- zij zong verschillende duetten met Lobo en the Pearls.
- met muziekbands bij sociëteiten en disco's.
- samen met een gitarist en/of pianist in theater, talentjachten en festivals.
- Vijf jaar lang heeft zij gezongen in de soul en discoband "Padiblong".
Daarnaast was zij zeer actief in de wereld van de cotton club. Zij zong o.a. 8 jaar lang bij de Big Band “the swinging oldtimers”.

Momenteel is zij de vaste zangeres bij de Koninklijke Politiekapel Haaglanden. Met de politiekapel heeft zij duetten gezongen met Ben Cramer, Guus Meeuwis, Jamai, Karin Bloemen en Ellen ten Damme. Met het duo “Time Flies” maakt zij alle evenementen tot een feest. Maar ook een huiskamerconcert maakt zij tot een intiem succes!

Verder doet ze regelmatig gastoptredens bij big bands/orkesten. Zij deed o.a mee aan de projecten: “Rosa in concert” en "Gershwin in concert".

Kom luisteren en voel de passie, een muzikale ervaring die je moet beleven!
 

 

Ronald Reinhart uit Velp

Vaak word mij gevraagd hoe ik begonnen ben: Op mijn 8ste kreeg ik van mijn ouders mijn eerste gitaar. Ik weet nog goed hoe mijn vader (op de fiets) er mee thuis kwam, wat was ik gelukkig en leerde al snel van mijn vader de eerste akkoorden.    Ronald Reinhart
 
Ik kreeg muzieklessen en begon mijn eigen liedjes te schrijven. Ik merkte hoe ik mijn gevoel in de muziek kwijt kon. Mijn grote droom was cabaretier en zanger te worden. Mijn grote idolen waren Henk Wijngaard en Urbanus. Ik leerde stemmen te imiteren en kreeg op verjaardagen iedereen aan het lachen met mijn Johan Cruiff en Urbanus imitaties. Toch durfde ik nooit de stap te nemen om hier wat mee te gaan doen. Ik deed mee aan een karaokewedstrijd en werd tot mijn verbazing eerste. Weer kwam die vraag waarom ga je er niets mee doen. Ik kocht een kleine zanginstallatie en begon te zingen op verjaardagen en feestjes, van het een kwam het ander. Nu treed ik op door heel het land. En heb meegedaan aan Bloed Zweet en Tranen. Ik treed op als Hazes imitator maar ook zeker als mijzelf.